Kjøpsvilkår

1. PRISER

Prisen er i norske kroner og inklusiv 25 % moms.

Legg vennligst merke til at prisene kun gjelder for kjøp på nett, og at prisene kan variere i de enkelte Skoringen-butikkene.

2. BETALING

2.1 Betal med kort


Hos babypakke.skoringen.no kan du betale med følgende betalingskort:

  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • Mastercard
  • American Express
  • JCB

På babypakke.skoringen.no tar vi ikke gebyr ved betaling med de ovennevnte betalingskortene. Vær oppmerksom på at vi kun godtar kredittkort som er utstedt i Norge.

Beløpet blir først belastet kontoen din når varene sendes fra Skoringens lager. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent når du bestilte.

Hvis du betaler med et debetkort, vil beløpet bli reservert på din konto når vi har registrert din ordre. Når varene sendes fra Skoringen sitt lager, blir reservasjonen slettet, og beløpet trekkes fra din konto. Hvis din ordre i mellomtiden blir annullert, sletter vi reservasjonen. Ditt kort-selskap avgjør når beløpet igjen er til rådighet på din konto.

2.2 Sikker handel

Det er trygt å handle på babypakke.skoringen.no

De opplysningene du oppgir i forbindelse med et online kjøp, som betales med betalingskort, er krypterte (SSL) og dette garanterer en 100 % sikker handel. Hverken Skoringen eller andre har mulighet til å se disse opplysningene.

3. LEVERING

Levering i Skoringen-butikk

Pakken blir sendt fra vårt sentrallager til din lokale Skoringen. Du henter din pakke i butikken. Du har 8 dager til å hente pakken fra du mottar en SMS/samtale om at pakken er klar til henting. Husk å ta med ID samt ordrenummer eller fakturanummer som dokumentasjon til butikken.

3.1 Leveringstid

Du vil motta babypakken din 4-7 virkedager etter at du har bestilt dem.

Skoringens hovedlager er i Danmark og alle bestillinger sendes derfra. Lageret holder stengt alle helligdager. Vær oppmerksom på at Danmark har to ekstra helligdager:

Store Bededag: 12. maj 2018
Grunnlovsdag: 5. juni 2018

3.2 Spor bestillingen din

Bring sin tjeneste, Track & Trace, lar deg spore pakken din ved hjelp av forsendelsesnummeret.
Forsendelsesnummeret finner du i din faktura.

3.3 Pakke ikke mottatt

Hvis du ikke har mottatt babypakken i løpet av 7 virkedager etter at du har fått e-postbekreftelsen, bør du kontakte kundeservice. Kundeservice kan sjekke hvor pakken er og eventuelt etterlyse den. Send en e-post til kundeservice@skoringen.no, eller ring på telefon + 47 21 07 99 98.

3.4 Pakke ikke hentet

Hvis pakken ikke blir hentet i butikk innenfor 8 dager, blir den automatisk returnert til Skoringens lager. Vi tilbakefører din betaling til det betalingskortet du brukte ved kjøpet når vi har mottatt og undersøkt din returpakke, men vi trekker fra kr. 19 i returporto. Vi iverksetter din tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottat pakken i retur, og du får en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av ditt kort.

4. RETURSERVICE

4.1 Returfrist

Hvis du velger å returnere en vare til nettbutikken skal du innenfor 14 dager gi beskjed om at du angrer kjøpet. Vi forventer at du returnerer varene hurtigst mulig og senest 14 dager etter. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, 24. desember eller 31. desember, kan du vente til neste hverdag.

4.2 Slik returnerer du

Du kan kun returnere pakken til nettbutikkens lager.

Når du returnerer til lageret vårt skal du bruke returetiketten som du kan bestille her. Det er tilstrekkelig at du innen fristens utløp har levert pakken til postvesenet eller annen transportør. Du betaler selv porto for returen - vi trekker fra kr. 19 i din tilbakebetaling.

Pakken skal sendes forsvarlig tilbake i original emballasje. Sett returetiketten med forhåndsbetalt porto på pakken. Deretter skal du bare levere pakken på posthuset eller i pakkeshop.

Slik det står på returetiketten skal returvarer sendes til:

Skoringen
c/o Prime Cargo Norge AS
Verpetveien 2
N-1540 Vestby

Vi ønsker alltid å forbedre babypakke.skoringen.no og derfor håper vi at du vil fortelle oss hvorfor du har valgt å returnere pakken. Det kan du gjøre ved å oppgi returneringsårsak på returskjemaet.

Dersom du har spørsmål angående returnering er du velkommen til å kontakte kundeservice på e-post kundeservice@skoringen.no eller på telefon + 47 2107 99 98.

4.3 Krav til returvarer

Returvarene skal være i samme stand som ved mottakelse, og alle prislapper og merker skal fortsatt være på.

Hvis varen har vært brukt, kan Skoringen av helse- og sikkerhetsmessige årsaker ikke selge varen igjen. Varens verdi fastsettes derfor til 0,-.

Alle returvarer skal sendes tilbake forsvarlig i den originale esken/emballasjen (med mindre det er snakk om en reklamasjon).

Legg merke til at Skoringens lager kun mottar returvarer som er kjøpt i Skoringens nettbutikk.

4.4 Tilbakebetaling

Skoringen setter i verk tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur og undersøkt den.

Du mottar en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av kortet ditt.

MERK:

Du mister ditt kjøpsbeløp hvis varens verdi er forringet fordi
  • du reelt har tatt varen i bruk
  • den er blitt skadet mens du hadde ansvaret for den
  • du har håndtert varen på en måte som ikke har vært nødvendig for å kunne prøve varen
 

5. REKLAMASJONSRETT

5.1 Reklamasjonsperiode

Når du handler hos Skoringen har du 24 måneders reklamasjonsrett. Husk å ta vare på fakturaen din, ettersom du vil få bruk for den ved en eventuell reklamasjon. Du må reklamere hurtigst mulig og i hvert tilfelle innenfor rimelig tid etter at mangelen er oppdaget.

Reklamasjonsretten omfatter fabrikasjons- og materialfeil som konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamasjonsretten dekker ikke i forbindelse med feil, skader eller slitasje, direkte eller indirekte oppstått som følge av feil bruk eller dårlig vedlikehold.

5.2 Slik reklamerer du

Hvis du ønsker å reklamere på et produkt må du henvende deg i en Skoringen-butikk. Personalet vil med en gang ta stilling til om reklamasjonen er berettiget, og hvordan feilen kan utbedres. Husk å ta med fakturaen!
Hvis du ønsker å returnere til nettbutikken, skal du bruke returmerket og returskjemaet som du har mottatt sammen med varene dine. Hvis du ikke har disse lenger, skal du kontakte kundeservice på tlf. +47 21 07 99 98 eller på kundeservice@babypakke.skoringen.no. Da unngår du nemlig å selv betale returporto.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan bytte den returnerte varen til en annen eller tilsvarende vare når du returnerer direkte til nettbutikken – heller ikke selv om det er snakk om en reklamasjon. Ved returnering til nettbutikken får du utbetalt det beløpet du har betalt for varen, også i tilfelle senere prisendringer.

6. FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Skoringen tar forbehold for eventuelle avgiftsendringer, pris- og korrekturfeil, tekniske feil, utsolgte varer, force majeure, herunder arbeidskonflikter og forsinkelse av leveranser fra underleverandører.

Skoringens erstatningsansvar ved alle erstatningskrav, herunder skadeserstatning, unntatt i tilfelle rettsstridige formål eller grov forsømmelighet, og i tillegg til ovenstående, er begrenset til et beløp svarende til prisen på den varen som kunden har kjøpt, og som tvisten omhandler. Ovenstående beløpsmessige begrensning vil være gjeldende uansett begrunnelsen for tvisten og omfatter alle erstatningskrav basert på forsømmelse, objektivt ansvar, garantibrudd, bøter, konvensjonalbot og/eller bot.

7. PERSONOPPLYSNINGER

7.1 Hva skjer med personopplysningene mine?

Babypakke.skoringen.no behandler personopplysninger fortrolig. Vi kommer ikke til å bruke personopplysninger til å sende ut uønsket informasjon, og dine personopplysninger vil heller ikke bli videreformidlet til andre personer eller virksomheter.

Hvis du ønsker å motta løpende informasjon om Skoringen med tilbud og inspirasjon, kan du abonnere på Skoringens nyhetsbrev.

7.2 Informasjonskapsler (cookies)

I tillegg til de opplysningene som du selv oppgir i forbindelse med kjøp, abonnering på nyhetsbrev eller andre tjenester, benytter hjemmesiden informasjonskapsler (også kalt cookies).

Bruk av informasjonskapsler er nødvendig for at hjemmesiden skal fungere, men gir oss også informasjon om hvordan du bruker hjemmesiden vår slik at vi kan forbedre den både for deg og andre. Skoringen bruker hovedsakelig informasjonskapsler til trafikkmålinger og for å optimere innholdet på siden. Hvis du klikker videre på siden, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.